През февруари, Microsoft премахна връзките на класическата версия на Skype за Windows от официалния

...
През февруари, Microsoft премахна връзките на класическата версия на Skype за Windows от официалния
Коментари Харесай

Класическата версия на Skype отново е достъпна за изтегляне

През февруари,  Microsoft  премахна връзките на класическата версия на  Skype  за Windows от формалния си уеб-сайт. Компанията изясни решението си с обстоятелството, че във версия 7.40 се съдържа сериозна накърнимост. Последната бе дадено да бъде отстранена в идната версия на 7.41. Добрата вест (доколкото тя въобще може да бъде добра във връзка с Skype) е, че 7.41 към този момент е налична за всички консуматори на формалния уебсайт. Можете да отидете на уеб страницата на  Skype  и да изтеглите инсталационния файл за класическата версия на месинджъра за Windows.

Щастливи сме да обявим, че потребителите на Skype към този момент още веднъж могат да изтеглят и конфигурират формалния клиент Skype за Windows под номер 7.41. Моля, обърнете внимание, че инсталатора поддържа единствено Windows 7 и по-новите версии на Оценка за съвместимост. Windows XP и Vista не се поддържат.

Много от потребителите на Skype са съгласни, че класическата версия на месинджъра остава една от най-стабилните, което не може да се каже за „ актуалната “ версия, налична в  Microsoft Store . Поради това, доста от тях бяха ядосани от премахването на опцията за евакуиране на формалния настолен инсталатор на  Skype  и бяха обезпокоени, че Microsoft изобщо ще отстрани тази версия на приложението. За благополучие обаче, най-лошите съмнения не се оправдаха и в този момент всички, които желаят могат още веднъж да си изтеглят нужната им версия на услугата за Windows основаните компютри.

 

kaldata.com
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР